2019. aasta võidufilmid ETV2 ekraanil

9.–11. septembrini linastuvad ETV2 ekraanil õhtuti kell 20.00 eelmisel aastal Matsalu Loodusfilmide Festivalil auhinnatud ja žürii poolt ära märgitud dokumentaalfilmid: "Üks tuhandest", "Hämmastavad sead" ning "Drømmeland".

Üks tuhandest

9.09 kell 20.00 ETV2s
Režissöör Jan Haft
MAFF 2019 – I preemia (Loodus)

Puutumatud ökosüsteemid pakuvad parimat kaitset kliimamuutuste vastu! Väikese oja ökosüsteem on keeruline ja mitmekesine – šokeeriv reaalsus on see, et Kesk-Euroopas on neid tänapäeval puutumata vaid üks tuhandest. Loodusfilm näitab, kui mitmekesine ja samal ajal habras on see ökosüsteem tänu inimestest naabrite mõjule.

Vaata filmi ETV2`s
Foto filmist

Foto filmist "Üks tuhandest"

Hämmastavad sead

10.09 kell 20.00 ETV2s
Režissöör Matt Hamilton
MAFF 2019 – Žürii äramärkimine (Loodus)

Räpased, rumalad, ahned ja laisad? Tegelikult on sead ülimalt intelligentsed, tundlike meeltega loomad, kes suudavad kohaneda peaaegu kõigi keskkondadega. Film viib üllatavale ja lõbusale retkele Indoneesia auravatest džunglitest kuni Siberi jäiste avarusteni, et avastada nende hämmastavate olendite edu saladusi.

Vaata filmi ETV2`s
Foto filmist

Foto filmist "Hämmastavad sead"

DRØMMELAND

11.09 kell 20.00 ETV2s
Režissöör Joost van der Wiel
MAFF 2019 – I preemia (Inimene ja loodus)

60-aastane Nils on ühiskonnale selja keeranud ja elab nüüd kaugel Norra mägedes. Ta püüab küll tsivilisatsioonist eemale hoida, aga on kaasa võtnud mobiiltelefoni ja tunneb kiusatust lähedastega ühendust võtta. Dokumentaalfilm jälgib Nilsi püüdlusi leida tasakaalu looduse rüpes elamise, iseenda ja oma perekonnaga kontaktis püsimise vahel.

Vaata filmi ETV2`s
Foto filmist

Foto filmist "Drommeland"

Toetajad

Lihula Gümnaasium · Lihula Raamatukogu · Lääneranna Noortekeskus